četvrtak, 23. siječnja 2014.

BLANCO sudoperi


Blanco sudoperi i slavine na hrvatskom se tržištu prodaju dugi niz godina, a svojom kvalitetom, dugotrajnošću i inovacijama kroz taj su period stvorili zavidan položaj u kategoriji opremanja kuhinja.

BLANCO Grupa najveći je njemački proizvođač kvalitetnih sudopera i slavina za kuhinje u domaćinstvu, a proizvode sudopere od nehrđajučeg čelika, Silgranita i keramike. Ova obiteljska kompanija ima preko 1250 zaposlenih a osnovana je 1925 godine.

Postoji mnogo razloga zašto pažljivo odabrati kvalitetan sudoper, njegovu dodatnu opremu i slavinu. Sudoper je mjesto u kuhinji koji trpi najviše opterećenja kroz godine korištenja. Baš zbog toga je važno odabrati samo visoku kvalitetu, uz poželjno zadržavanje besprijekornih estetskih osobina.

Blanco pazi da svaki proizvod ima izuzetno visoku kvalitetu, a posebnu pažnju obraćaju na dijelove slavine koje dolaze u doticaj s pitkom vodom. Ovaj proizvođač ima cijeli odjel koji pazi na kvalitetu svake proizvedene jedinice. Na taj način proizvod koji dolazi do krajnjeg kupca vrhunske je kvalitete. Isti standard Blanco kvalitete primjenjuje se i kod brige za korisnike, koja ne prestaje nakon što je proizvod instaliran u Vašoj novoj kuhinji.

Jedan od važnih faktora uspjeha Blanco firme je planiranje i najsitnijih detalja u izradi krajnjeg proizvoda, sve sa željom da isti bude maksimalno prilagođen potrebama krajnjeg korisnika.

U ponudi LV trgovine pronaći ćete kompletan asortiman BLANCO sudopera.

Izvor: www.sudoper.hr

Nema komentara:

Objavi komentar